Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2007

μΗ ΨαΧνΕιΣ πιΑ αΛΛοΥ...ΕδΩ ειΝαΙ τΟ τΑΞιδΙ ...

Με αφορμή κάποιες τρίωρες εκπομπούλες σε σταθμό στις Σέρρες,βρέθηκα σάββατο πρωί να ετοιμάζω βαλιτσάκι..παρέα με τις 2 από τις τρεις τρελές μου εδώ πάνω,ταξιδέψαμε στας Σέρρας...μεσημεράκι έκανα εκπομπούλα με τις δυό μου φίλες να χτυπιούντε στο χορό έξω από το στούντιο και εγώ από μέσα να επιλέγω τραγούδια όμορφα,αληθινά και αγαπημένα..
τελειώσαμε και δε ξέραμε τι να κάνουμε.προσχεδιασμένο στο μυαλό μου πρόταση και για άλλο ταξίδι.η πρόταση έγινε και παρόλο το ξενύχτι της προηγούμενης ημέρας,γύρω στις 9 το βράδυ ήμασταν δράμα!
κουρασμένες δε λέω αλλά γεμάτες όρεξη για νέες εικόνες...περιττό να αναφέρω ότι έχουμε κολλημένο πάνω μας μαλακομαγνήτη :ΡΡ...το τι είδαμε στη διαδρομή,το τι περάσαμε είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω.φτάνοντας στη δράμα λιώσαμε από κρύο.χωθήκαμε κάπου για φαγητό και μετά ξεκινήσαμε να ψάχνουμε κάποια μαγαζάκια που μας είχαν προτείνει..το ένα το βρήκαμε εντελώς στο μπαμ αφού είχαμε χαθεί σε κάτι στενά.. τα άλλα δύο τα βρήαμε με τη βοήθεια ενός περαστικού δραμινού,υπέροχα τρελού,που με απίστευτη ευγένεια μας ξενάγησε στην πόλη.όοτι να ναι...μαγαζιά που πήγαμε? άβατον-αιγαίο-ανώι..
νομίζω όλα τα άλλα ήταν τρέντικα:ΡΡ...
φορτωμένες στιγμές από μια άλλη πόλη,που στα σίγουρα θα ξαναπάμε,την κάναμε ξημερώματα κυριακής πάλι με το τρένο.επιστροφή στις σέρρες,3ωρος ύπνος και μετά εκπομπή με απίστευτο γέλιο και αφιερώσεις στην ίτσα που δεν μπορούσε με τπτ να ξυπνήσει.

τελικά πήραμε το δρόμο της επιστροφής στη θεσσαλονίκη,με συναισθήματα εντελώς υπερβολικά! σε όλη τη διαδρομή το πλεηρ κολλημένο στο δίσκο από τις δραμαμίνες και το μυαλό κολλημένο σε σεναα..

συμπέρασμα?
η ζωή είναι πανέμορφη...κι επίσης...όταν ταξιδεύεις,όταν μοιράζεσαι στιγμές με συγκεκριμένα άτομα,όταν συντροφιά σου έχεις τη μουσική τότε είσαι ικανός να κάνεις τέλεια όνειρα που κάποια στιγμή,δε μπορεί...θα βγούν αληθινά...

θέλω κι άλλα ταξίδιαααααα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ησυχιούλι μου να γυρίσεις όλη την Ελλάδα, μέχρι τα σύνορα, να ικανοποιηθείς! Λέγεται γιγαντιαία μαγνητοαντίσταση αυτό που γράφεις, πήρε και Νόμπελ. Ωραίο είναι το ταξίδι με το καράβι! Στριμώχνεσαι βέβαια στην καμπίνα αλλά εκεί είναι το ζουμί! Καλό σου βράδυ!