Δευτέρα, Μαΐου 15, 2006

Bloggers όλου του κόσμου ενωθείτε :)

θα ήθελα τη βοήθεια σας για κάτι που νομίζω ακούγεται πολύ τις τελευταίες μέρες...έχω μια εργασία που αφορά τους επικοινωνητές και το ρόλο τους...προτίμησα λοιπόν να απορρίψω τα προτεινόμενα από τον καθηγητή θέματα και να γράψω για τους bloggers..υλικό έχω αρκετό αλλά θα επιθυμούσα και τη δική σας γνώμη για να μπορώ να την καταγράψω όσο μπορώ στατιστικά..και για να μιλήσω με μεγαλύτερη σαφήνεια,το θέμα είναι οι επικοινωνητές και η επιρροή τους στο σύνολο...
σας ευχαριστώ πολύ πολύ...

10 σχόλια:

k* είπε...

poly eyxaristws na se voithisoume!eksallou exw spoudasei epikoinwniologia. alla ti akrivws einai oi epikoinwnites?
ginesai liiigo pio safis agapaki mou?
smouts***

Ησυχια είπε...

Φυσικά..
ο όρος επικοινωνητής είναι συνώνυμο ενός απο τους παράγοντες του επικοινωνιακού σχήματος(αποστολέας-μήνυμα-μέσο-παραλήπτης) και συγκεκριμένα του αποστολέα...

αυτά..:)
ωπ..βρέχει..:)

k* είπε...

a nai..to eixame mathei ki emeis kapote..!xaxa
eemm.. de tha mas kaneis esy tis erwtiseis?
i na grapsoume ena keimenaki emeis apo monoi mas?

Ησυχια είπε...

όχι βρε..δεν είναι ανάγκη κάτι πολύ μεγάλο..απλά θα ήθελα να ξέρω περισσότερο τι πιστεύει ο καθένας προσωπικά για το μπλογκ και την επιρροή του..και 10 λέξεις μου είναι αρκετές..
σευχαριστώωω

k* είπε...

egw eyxaristw..
smoutsssss****

hopkins είπε...

Τα μπλογκ είναι μια μορφή επικοινωνίας ανεξάρτητη από εξωτερικές πιέσεις. Μπορεί ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Υπάρχει τεράστια ελευθερία. Και επειδή ο κόσμος αυτός αυξάνεται συνεχώς, σιγά σιγά τα μπλογκ αποκτούν δύναμη. Το ίντερνετ έτσι κι αλλιώς βοηθάει έτσι ώστε να εξαπλώνονται ιδέες και πληροφορίες ταχύτατα. Και μέσω των μπλογκ μπορούν να γίνουν συντονισμένες κινήσεις έτσι ώστε να επιτευχθεί κάποιος σκοπός. Δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά μπορεί να γίνει. Και ένα παράδειγμα που γνωρίζεις είναι αυτό με την ΕΡΤ. Μπορεί τελικά να μην γίνει τίποτα αλλά σίγουρα κάποιες συνειδήσεις αφυπνίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ακομα ενα πλασματικο δημιουργημα του ανθρωπου προκειμενου να καλυψει την αναγκη του για επικοινωνια.
Συγχρονο μεν, απροσωπο δε. (δεν μπορει να κανει και αλλιως, ζει μεσα στην απροσωπια που του χαριζουν απλοχερα οι υπολογιστες)

Για το αν εχει δυναμη, δεν ξερω. Μια ουτοπια ειναι κι αυτο. Δηλαδη τι; Θα αφησουμε τους δρομους, τις ομιλιες και θα αρχισουμε να μιλαμε απο εδω με λιγα κουμπια για στομα και τα ματια μας για αυτια, αντε και 5,6 καραγκιοζακια (emotion) για να εγκλοβισουμε τα συναισθηματα μας και τις εκφρασεις του προσωπου μας;;;

Σαν χρηστικο αντικειμενο το δεχομαι.
Σαν μεσω εκφρασης και επικοινωνιας με αγχωνει καπως..
Ισως η απολυτη χρηση του ειναι αυτη που με χαλαει...Παν μετρον αριστο οπως ελεγαν οι σοφοι καποτες!

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.
Προτιμω τους παραδοσιακους επικοινωνητες λοιπον, αυτους που περνουν χαρτι και μολυβι, που περνουν μια κιθαρα και τραγουδουν, που βγαινουν στους δρομους και μιλουν, που κανουν συνελευσεις και εκφραζοντε!

Ανώνυμος είπε...

o,ti boh8eia xreiasteis edo eimai ki ego amatoyla
kai os epikoinologos -axaxaxaxa- kai os blogger etoimh na boh8hso! :P

pes mas kai apopsh apo ton ka8hghth soy gia ta blogs an thn ekfrasei! 8a me endiefere poly!

h apopsoyla h dikh moy 8a soy er8ei me mail kapoia stigmh: elpizo poly syntoma

smoyats!!!

Ησυχια είπε...

σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ..

βροχούλα μου ιδιαιτερα σευχαριστώ..θα ενημερώσω σίγουρα μόλις τηλάβω διορθωμένη..αα..άλλαξα μεηλ..σου έχω στείλει στο μσν.. φιλιάα..

Ησυχια είπε...

λοιπόν..η εργασία θα κατατεθεί αύριοο..

σας ευχαριστώ όοολουυς που βοηθήσατε και μέσω του βλογκ και μέσω μαιλ.να στε καλάαα...